Ρεθυμνο Φορτετζα - Fortetza To Froyrio Toy Re8ymnoy Mediterraneo Editions : Ο θεατρικός περίπλους παρουσιάζει το έργο «δασκαλογιάννης», μια παράσταση για τον μεγάλο κρητικό επαναστάτη βασισμένη στο λαϊκό έπος «το τραγούδι.

Ρεθυμνο Φορτετζα - Fortetza To Froyrio Toy Re8ymnoy Mediterraneo Editions : Ο θεατρικός περίπλους παρουσιάζει το έργο «δασκαλογιάννης», μια παράσταση για τον μεγάλο κρητικό επαναστάτη βασισμένη στο λαϊκό έπος «το τραγούδι.. Απο την εκπομπη καλο μεσημερι και την κρητη tv Πάνω από 700 ντόπιοι και ξένοι επισκέπτες πέρασαν τις πύλες του κάστρου και δοκίμασαν από τα 23 μέλη του δικτύου οινοπαραγωγών κρήτης (wines of crete) 200 ετικέτες κρητικό κρασί. Οδ κολοκοτρώνη, πωλούνται 2 2χωρες γκαρσονιέρες ημιυπόγειες 27,71 και 35,57τμ πλήρως ανακαινισμένες και. Πεμπτη 19 αυγουστου , κηποθεατρο «ν. Κρήτη μου ερχόμαστε…2/8 ρέθυμνο φορτέτζα και 4/8 ηράκλειο παγκρήτιο είμαστε μεγάλη παρέα @kontaros_manolis @petros_iakovidis @giorgos_kakosaios.

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων και βρες την καλύτερη τιμή για ξενοδοχείο φορτέτζα στον προορισμό ρέθυμνο. Τεταρτη 18 αυγουστου , θεατρο ερωφιλη φορτετζα ηρακλειο : Fortetza to enetiko stolidi toy re8ymnoy zoumekriti gr / προβολή στο 11888 giaola πρόβαλε την επιχείρησή σου σήμερα στο 11888 giaola μέσα από 3 κανάλια επικοινωνίας και εξασφάλισε τη μέγιστη προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών σου. Το βενετσιάνικο φρούριο της φορτέτζας είναι κτισμένο πάνω στο λόφο του παλαιοκάστρου, στα δυτικά της σημερινής πόλης. Στο λόφο αυτό υπήρχε η ακρόπολη της αρχαίας πόλης της ρίθυμνας και το ιερό της ροκκαίας αρτέμιδος.

Re8ymno To Benetsianiko Froyrio Ths Fortetzas In Gr
Re8ymno To Benetsianiko Froyrio Ths Fortetzas In Gr from www.in.gr
Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων και βρες την καλύτερη τιμή για ξενοδοχείο φορτέτζα στον προορισμό ρέθυμνο. Ο θεατρικός περίπλους παρουσιάζει το έργο «δασκαλογιάννης», μια παράσταση για τον μεγάλο κρητικό επαναστάτη βασισμένη στο λαϊκό έπος «το τραγούδι. Βellί, κατά την οποία το 1586 που επισκεύθηκε το ρέθυμνο εντόπισε πάνω στην ακρόπολη της πόλης κίονες και λείψανα ενός αρχαίου ναού, επιβεβαιώνει ότι το αναφερόμενο από τον κλαυδιο αιλιανό ιερό της ροκκαίας αρτέμιδος υπήρχε πάνω στο λόφο που σήμερα βρίσκεται η φορτέτζα. Την τεταρτη 14 ιουλιου πραγματοποιείται στο θέατρο ερωφίλη στην φορτετζα η παιδική θεατρική παράσταση, ένας από τους πιο γνωστούς μύθους του αισωπου, ο τζιτζικασ και ο μερμηγκασ ανεβαίνει σε διασκευή μπάμπη κλαλιώτη από τη. Κρήτη μου ερχόμαστε…2/8 ρέθυμνο φορτέτζα και 4/8 ηράκλειο παγκρήτιο είμαστε μεγάλη παρέα @kontaros_manolis @petros_iakovidis @giorgos_kakosaios. Δείτε κριτικές και φωτογραφίες από ταξιδιώτες του tripadvisor για δραστηριότητες, ψυχαγωγία, μουσεία, ψώνια και διασκέδαση. Η φορτέτζα ( fortezza ), που πολλές φορές λέγεται λανθασμένα φορτέτσα, είναι το ενετικό κάστρο στο ρέθυμνο, το οποίο δεσπόζει στο λόφο του παλαιόκαστρου, σχεδόν μέσα στο κέντρο της παλιάς πόλης. Τεταρτη 18 αυγουστου , θεατρο ερωφιλη φορτετζα ηρακλειο :

Εξαιρετικό μνημείο της περιόδου, το φρούριο της φορτέτζας που δεσπόζει στα απόκρημνα βράχια, στο.

Η φορτέτσα είναι φρούριο στο ρέθυμνο κρήτης που κατασκευάστηκε από τους ενετούς το 1573. Από το ενετικό οχυρό φορτέτζα μέχρι το τέμενος νεράτζε, το ρεθυμνο σίγουρα προσφέρει απολαυστικούς περιπάτους σε ένα μοναδικό φυσικό τοπίο. Fortetza to enetiko stolidi toy re8ymnoy zoumekriti gr / προβολή στο 11888 giaola πρόβαλε την επιχείρησή σου σήμερα στο 11888 giaola μέσα από 3 κανάλια επικοινωνίας και εξασφάλισε τη μέγιστη προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών σου. Το βενετσιάνικο φρούριο της φορτέτζας είναι κτισμένο πάνω στο λόφο του παλαιοκάστρου, στα δυτικά της σημερινής πόλης. Η φορτέτσα είναι το ενετικό κάστρο στο ρέθυμνο που κοσμεί στο λόφο του παλιόκαστρο, το οποίο είναι σχεδόν στο κέντρο της παλιάς πόλης και μια ανάσα πάνω από την θάλασσα, επίσης είναι ορατό από κάθε γωνιά της πόλης Κρήτη μου ερχόμαστε…2/8 ρέθυμνο φορτέτζα και 4/8 ηράκλειο παγκρήτιο είμαστε μεγάλη παρέα @kontaros_manolis @petros_iakovidis @giorgos_kakosaios. Την εποχή της βενετοκρατίας, το ρέθυμνο γνώρισε στιγμές μεγαλείου, και έμελε να εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους οικισμούς του πανέμορφου νησιού. Ρέθυμνο, ρεθύμνου 74100 ελλάδα + χάρτης google. Η φορτέτζα ή αλλιώς το φρούριο του ρεθύμνου δεσπόζει πάνω από την παλιά του πόλη και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα φρούρια των ενετών στην κρήτη. Το ιστορικό ρέθυμνο είναι ιδανικός προόρισμος για να περιπλανηθεί κανείς. Απο την εκπομπη καλο μεσημερι και την κρητη tv Την τεταρτη 14 ιουλιου πραγματοποιείται στο θέατρο ερωφίλη στην φορτετζα η παιδική θεατρική παράσταση, ένας από τους πιο γνωστούς μύθους του αισωπου, ο τζιτζικασ και ο μερμηγκασ ανεβαίνει σε διασκευή μπάμπη κλαλιώτη από τη. Στο λόφο αυτό υπήρχε η ακρόπολη της αρχαίας πόλης της ρίθυμνας και το ιερό της ροκκαίας αρτέμιδος.

Πάνω από 700 ντόπιοι και ξένοι επισκέπτες πέρασαν τις πύλες του κάστρου και δοκίμασαν από τα 23 μέλη του δικτύου οινοπαραγωγών κρήτης (wines of crete) 200 ετικέτες κρητικό κρασί. Η φορτέτσα είναι το ενετικό κάστρο στο ρέθυμνο που κοσμεί στο λόφο του παλιόκαστρο, το οποίο είναι σχεδόν στο κέντρο της παλιάς πόλης και μια ανάσα πάνω από την θάλασσα, επίσης είναι ορατό από κάθε γωνιά της πόλης Στο λόφο αυτό υπήρχε η ακρόπολη της αρχαίας πόλης της ρίθυμνας και το ιερό της ροκκαίας αρτέμιδος. Βόλτα στην παλιά πόλη του ρέθυμνο. Την πέμπτη και παρασκευή 4 & 5 ιουνίου 2015,η φορτέτζα, το ιστορικό κι ιδιαίτερης ομορφιάς φρούριο που δεσπόζει στην πόλη του ρεθύμνου, ανοίγει τις πόρτες του στο 1ο φεστιβάλ στη φορτέτζα (2015), και υποδέχεται σπουδαίους.

Fortetza Sto Re8ymno
Fortetza Sto Re8ymno from www.explorecrete.com
Κοιτάζω με θλίψη ότι έχει απομείνει απ΄τα παλιά της ενετικά κτίσματα. Στο λόφο αυτό υπήρχε η ακρόπολη της αρχαίας πόλης της ρίθυμνας και το ιερό της ροκκαίας αρτέμιδος. Δείτε κριτικές και φωτογραφίες από ταξιδιώτες του tripadvisor για δραστηριότητες, ψυχαγωγία, μουσεία, ψώνια και διασκέδαση. Η φορτέτζα είναι ορατή από κάθε γωνία της πόλης. Την τεταρτη 14 ιουλιου πραγματοποιείται στο θέατρο ερωφίλη στην φορτετζα η παιδική θεατρική παράσταση, ένας από τους πιο γνωστούς μύθους του αισωπου, ο τζιτζικασ και ο μερμηγκασ ανεβαίνει σε διασκευή μπάμπη κλαλιώτη από τη. Ο θεατρικός περίπλους παρουσιάζει το έργο «δασκαλογιάννης», μια παράσταση για τον μεγάλο κρητικό επαναστάτη βασισμένη στο λαϊκό έπος «το τραγούδι. Την εποχή της βενετοκρατίας, το ρέθυμνο γνώρισε στιγμές μεγαλείου, και έμελε να εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους οικισμούς του πανέμορφου νησιού. Κρήτη μου ερχόμαστε…2/8 ρέθυμνο φορτέτζα και 4/8 ηράκλειο παγκρήτιο είμαστε μεγάλη παρέα @kontaros_manolis @petros_iakovidis @giorgos_kakosaios.

Από το ενετικό οχυρό φορτέτζα μέχρι το τέμενος νεράτζε, το ρεθυμνο σίγουρα προσφέρει απολαυστικούς περιπάτους σε ένα μοναδικό φυσικό τοπίο.

Κρήτη μου ερχόμαστε…2/8 ρέθυμνο φορτέτζα και 4/8 ηράκλειο παγκρήτιο είμαστε μεγάλη παρέα @kontaros_manolis @petros_iakovidis @giorgos_kakosaios. Κοιτάζω με θλίψη ότι έχει απομείνει απ΄τα παλιά της ενετικά κτίσματα. Στο λόφο αυτό υπήρχε η ακρόπολη της αρχαίας πόλης της ρίθυμνας και το ιερό της ροκκαίας αρτέμιδος. Το βενετσιάνικο φρούριο της φορτέτζας είναι κτισμένο πάνω στο λόφο του παλαιοκάστρου, στα δυτικά της σημερινής πόλης. Η φορτέτζα είναι ορατή από κάθε γωνία της πόλης. Η φορτέτσα είναι το ενετικό κάστρο στο ρέθυμνο που κοσμεί στο λόφο του παλιόκαστρο, το οποίο είναι σχεδόν στο κέντρο της παλιάς πόλης και μια ανάσα πάνω από την θάλασσα, επίσης είναι ορατό από κάθε γωνιά της πόλης Πάνω από 700 ντόπιοι και ξένοι επισκέπτες πέρασαν τις πύλες του κάστρου και δοκίμασαν από τα 23 μέλη του δικτύου οινοπαραγωγών κρήτης (wines of crete) 200 ετικέτες κρητικό κρασί. Αναλογίζομαι πόσο διάσημη στην οικουμένη θα ήταν αυτή η πόλη αν κάποιοι δεν κατέστρεφαν αυτούς τους θησαυρούς, για να φτιάξουν καφετέριες. Την εποχή της βενετοκρατίας, το ρέθυμνο γνώρισε στιγμές μεγαλείου, και έμελε να εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους οικισμούς του πανέμορφου νησιού. Fortetza to enetiko stolidi toy re8ymnoy zoumekriti gr / προβολή στο 11888 giaola πρόβαλε την επιχείρησή σου σήμερα στο 11888 giaola μέσα από 3 κανάλια επικοινωνίας και εξασφάλισε τη μέγιστη προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών σου. Βellί, κατά την οποία το 1586 που επισκεύθηκε το ρέθυμνο εντόπισε πάνω στην ακρόπολη της πόλης κίονες και λείψανα ενός αρχαίου ναού, επιβεβαιώνει ότι το αναφερόμενο από τον κλαυδιο αιλιανό ιερό της ροκκαίας αρτέμιδος υπήρχε πάνω στο λόφο που σήμερα βρίσκεται η φορτέτζα. Το ιστορικό ρέθυμνο είναι ιδανικός προόρισμος για να περιπλανηθεί κανείς. Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων και βρες την καλύτερη τιμή για ξενοδοχείο φορτέτζα στον προορισμό ρέθυμνο.

Πάνω από 700 ντόπιοι και ξένοι επισκέπτες πέρασαν τις πύλες του κάστρου και δοκίμασαν από τα 23 μέλη του δικτύου οινοπαραγωγών κρήτης (wines of crete) 200 ετικέτες κρητικό κρασί. Κοιτάζω με θλίψη ότι έχει απομείνει απ΄τα παλιά της ενετικά κτίσματα. Το βενετσιάνικο φρούριο της φορτέτζας είναι κτισμένο πάνω στο λόφο του παλαιοκάστρου, στα δυτικά της σημερινής πόλης. Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων και βρες την καλύτερη τιμή για ξενοδοχείο φορτέτζα στον προορισμό ρέθυμνο. Οδ κολοκοτρώνη, πωλούνται 2 2χωρες γκαρσονιέρες ημιυπόγειες 27,71 και 35,57τμ πλήρως ανακαινισμένες και.

Froyrio Fortetzas Froyrio Fortetzas Polh Dhmos Re8ymnoy Epishmh Istoselida
Froyrio Fortetzas Froyrio Fortetzas Polh Dhmos Re8ymnoy Epishmh Istoselida from www.rethymno.gr
Στο λόφο αυτό υπήρχε η ακρόπολη της αρχαίας πόλης της ρίθυμνας και το ιερό της ροκκαίας αρτέμιδος. Η φορτέτζα είναι ορατή από κάθε γωνία της πόλης. Τεταρτη 18 αυγουστου , θεατρο ερωφιλη φορτετζα ηρακλειο : Το σημαντικότερο μνημείο της πόλης του ρεθύμνου, το βενετσιάνικο φρούριο της φορτέτζας, υψώνεται επιβλητικό εδώ και αιώνες στο λόφο του παλαιοκάστρου, που δεσπόζει στο βορειοδυτικό τμήμα της παλαιάς πόλης Την εποχή της βενετοκρατίας, το ρέθυμνο γνώρισε στιγμές μεγαλείου, και έμελε να εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους οικισμούς του πανέμορφου νησιού. Κοιτάζω με θλίψη ότι έχει απομείνει απ΄τα παλιά της ενετικά κτίσματα. Βόλτα στην παλιά πόλη του ρέθυμνο. Ρέθυμνο, ρεθύμνου 74100 ελλάδα + χάρτης google.

Βόλτα στην παλιά πόλη του ρέθυμνο.

Δες 27 φωτογραφίες και διάβασε 255 κριτικές. Το βενετσιάνικο φρούριο της φορτέτζας είναι κτισμένο πάνω στο λόφο του παλαιοκάστρου, στα δυτικά της σημερινής πόλης. Απο την εκπομπη καλο μεσημερι και την κρητη tv Τεταρτη 18 αυγουστου , θεατρο ερωφιλη φορτετζα ηρακλειο : Ρέθυμνο, ρεθύμνου 74100 ελλάδα + χάρτης google. Πεμπτη 19 αυγουστου , κηποθεατρο «ν. Κοιτάζω με θλίψη ότι έχει απομείνει απ΄τα παλιά της ενετικά κτίσματα. Από το ενετικό οχυρό φορτέτζα μέχρι το τέμενος νεράτζε, το ρεθυμνο σίγουρα προσφέρει απολαυστικούς περιπάτους σε ένα μοναδικό φυσικό τοπίο. Κρήτη μου ερχόμαστε…2/8 ρέθυμνο φορτέτζα και 4/8 ηράκλειο παγκρήτιο είμαστε μεγάλη παρέα @kontaros_manolis @petros_iakovidis @giorgos_kakosaios. Πάνω από 700 ντόπιοι και ξένοι επισκέπτες πέρασαν τις πύλες του κάστρου και δοκίμασαν από τα 23 μέλη του δικτύου οινοπαραγωγών κρήτης (wines of crete) 200 ετικέτες κρητικό κρασί. Η φορτέτζα ή αλλιώς το φρούριο του ρεθύμνου δεσπόζει πάνω από την παλιά του πόλη και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα φρούρια των ενετών στην κρήτη. Οδ κολοκοτρώνη, πωλούνται 2 2χωρες γκαρσονιέρες ημιυπόγειες 27,71 και 35,57τμ πλήρως ανακαινισμένες και. Εξαιρετικό μνημείο της περιόδου, το φρούριο της φορτέτζας που δεσπόζει στα απόκρημνα βράχια, στο.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook